Over ons

De Instondo Academy is een onderdeel van Instondo (Instituut Onderwijs Ondersteuning). Instondo ontwikkelt boeken en vakbladen voor onderwijsprofessionals. Daarnaast organiseert het verschillende congressen voor zowel professionals binnen het onderwijs als de jeugdhulp.

In samenwerking met docenten ontwikkelen wij met veel plezier trainingen voor professionals binnen het primair onderwijs. Wij werken met docenten met specialistische kennis en jarenlange ervaring in het onderwijs. In de interactieve trainingen staat persoonlijke feedback en begeleiding voorop. Naast het verkrijgen van nieuwe kennis en inzichten, wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van vaardigheden en worden praktische handvatten aangeboden die u meteen kunt toepassen in de praktijk. Het is ook mogelijk om een training in-company en op maat te volgen.

Voor vragen en verdere uitleg over ons aanbod, kunt u altijd contact met ons opnemen. Via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Lot Huurdeman en Manon Kok

ReneSchotanus WIB02

Binnen Kalkhaven 231
3311 JC Dordrecht
T +31 (0)78 645 50 85

info@instondo-academy.nl

www.instondo-academy.nl

KvK: 62584022

Opleidingsmanager: Lot Huurdeman, T +31 (0)78 645 50 85 | E l.huurdeman@instondo.nl

Trainingsbureau: Manon Kok, T +31 (0)78 645 50 85 | E m.kok@instondo.nl

Directeur: Marcel Mathijssen, T +31 (0)78 645 50 85 | E m.mathijssen@instondo.nl

Vragen over facturen? Deze kunt u mailen naar: administratie@instondo.nl.

Zelf geïnteresseerd in het geven van een traning? Uw voorstel(len) zien wij graag tegemoet en kunt u richten aan: l.huurdeman@instondo.nl