Cobi van Schaik - Visser

Cobi

Cobi heeft al velen jaren ervaring in het gehele basisonderwijs, met een expertise in het werken met jonge kinderen. Zij rondde haar studie Pedagogiek in 2006 af met een onderzoek naar zelfvertrouwen bij varende kinderen. Momenteel werkt zij als zelfstandige vanuit haar bedrijf VisActiva en is docent, trainer en adviseur bij een aantal scholingsinstituten. Daarnaast is zij auteur van de kleutermethode VoortVarend en mede-auteur van de TIBTool ‘Combinatiegroep 2/3. Doen!’ Zij voert audits op scholen die het keurmerk ouderbetrokkenheid 3.0 hebben aangevraagd. Ze streeft er in haar cursussen naar het handelen van professionals en nieuwe vaardigheden zo te integreren dat ieder op eigen wijze een bijdrage levert die van waarde is.  

Beoordeeld met een 8

   

Enkele reacties van cursisten Combinatiegroep 2/3: "Ik heb zowel veel goede informatie ontvangen over de Combinatiegroep 2/3 als het begeleiden van leerkrachten." "Goede achtergrond informatie, concreet maken van actie punten en je kunt er gelijk mee aan de slag." "Cobi is een prettige docent met tijd en aandacht voor de groep."

Voor Instondo Academy verzorgt Cobi an Schaik-Visser de volgende opleiding:

Combinatiegroep 2/3: begeleiden van collega leerkrachten

Boek 

20 Combinatiegroep    

Voor Instondo schreef Cobi van Schaik-Visser de TIBtool 'Combinatiegroep 2/3. Doen!'. 
Bij de cursus 'Combinatiegroep 2/3: Begeleiden van collega leerkrachten' ontvangt u dit boek cadeau bij uw inschrijving.